fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Schäggschampo

Alla har hört talas om hårschampo, men skäggschampo är lika viktigt (åtminstone om du har skägg). Varför ska du trots allt ta hand om ditt vanliga hår men inte ditt skägghår? Skägget utsätts trots allt för samma yttre faktorer som ditt hår: sol, svett, regn och smuts. Skägget behöver också rätt näringsämnen för att vara starkt och friskt. Kolla in hela vårt sortiment och välj det bästa skäggschampot för ditt skägg och din mustasch!

Sortering

Per sida
Featured
Huidtype
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Varför skäggschampo?

Som vi redan nämnt behöver skägghåret också uppmärksamhet. Ännu bättre: ansiktshår torkar ut snabbare än huvudhår. Därför är skäggschampo (eller skäggtvätt) mycket bättre för skägget än vanligt schampo. Vanligt schampo torkar ut ansiktshåret ännu snabbare eftersom ämnena i schampot är avsedda för en annan typ av hår. Skäggschampo stärker faktiskt håret och ditt skägg kommer alltid att se bra ut! Det är förstås också bra att hålla skägget rent. Tänk på matrester som fastnar i den, svetten som rinner ner i den när du tränar eller smuts som kommer in när du jobbar.

Förhindra skäggskällor

Det är inte bara i huvudhåret som en form av mjäll kan uppstå, utan även i skägget kan det bildas fjäll. Det kan bero på att du inte tar hand om ditt skägg ordentligt och att huden under skägget blir för torr. Detta beror på att huden under ansiktshåret är känsligare än huden på huvudet. Om du släpper ut de mer "aggressiva" ämnena i normalt schampo på skägget kommer du att märka detta. Det är ytterligare en anledning till varför skäggschampo är en praktisk lösning; du håller skägget lika rent som med vanligt schampo, men ser samtidigt till att den underliggande huden förblir frisk.

Skäggtvål från de bästa märkena

Salontotal.sehittar du skäggschampo, skäggtvål och skäggbalsam från de bästa märkena som Proraso, American Crew, Reuzel och Clubman Pinaud. Alla märken som vet exakt vad ditt skägg behöver! Vill du överraska en skäggbärare med en fin present? Vi har också flera presentförpackningar för dig, som inte bara innehåller skäggschampo utan också skäggstylingsprodukter.

Köp skäggschampo på Salontotal.se

Kort sagt, Salontotal.se är rätt ställe för dig som letar efter skäggschampo. Dessutom kan du beställa schampot snabbt och enkelt och till och med få det levererat nästa dag om du beställer mellan söndag och måndag före kl. 22.00. Har du några frågor om skäggschampon eller är du osäker på vilket skäggschampo som är bäst för din typ av skägg? Då hjälper vår kundtjänst dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.