fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Fudge silverschampo

Fudge är ett populärt varumärke och erbjuder produkter av hög kvalitet, så även Fudge silverschampo. Varumärket har ett brett utbud av toppprodukter och är välkänt för nästan alla frisörer. Oavsett om du letar efter Fudge silverschampo eller en kraftfull styler; med produkterna från detta märke kommer du att skapa ditt önskade resultat. Upptäck Fudge silverschampo på Salontotal.se och ta hand om ditt hår på bästa möjliga sätt.


Olika varianter av Fudge silverschampo

Fudge silverschampo erbjuds i flera varianter. Oavsett om du vill sköta ditt hår varje dag eller ge dina blonda lockar en tillfällig boos: Fudge silverschampo har en lämplig variant för dig.

Fudge Everyday Blonde Violett-Tonande Schampo

Fudge everyday clean blonde damage rewind violet-toning shampoo rengör ditt hår noggrant. Dessutom innehåller schampot höga doser av violett pigment. Detta kommer att förstärka färgen på dina blonda lockar. Så med den här produkten kan du vara säker på att gula och varma undertoner i ditt hår försvinner.

Fudge Blonde Damage Rewind violett tonande schampo

Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet-Toning Shampoo rengör ditt hår och håller det friskt. Om du dessutom vårdar det med dessa produkter får du ett starkt hår. Blont hår fräschas upp och återgår till sitt naturliga hårtillstånd.

Fudge Ren Blond Violett-Toning

Fudge Clean Blonde Violet-Toning Shampoo är ett av de bästa silverschampon enligt blondiner över hela världen. Fudge silverschampo innehåller violetta pigment som neutraliserar de gula, varma tonerna i ditt hår. Dessutom rengör schampot håret skonsamt så att det känns friskt och rent igen.

Användning av schampot

Silver Shampoo är speciellt framtaget för att reducera oönskade gula toner i blont, grått eller blekt hår. Det innehåller lila pigment som hjälper till att fräscha upp hårfärgen och ger en svalare, silvrig glans. Det är viktigt att använda produkten enligt anvisningarna, vanligtvis rekommenderas att man låter den verka i några minuter innan man sköljer ur den. Det är viktigt att följa dessa instruktioner för att undvika att få en lila glöd. Silverschampo kan också alterneras med ett vanligt schampo för att bibehålla önskad färg och ton.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.